Velkommen til bloggen min!

Jeg jobber for tiden med å lage nytt oppsett her på bloggen min. Derfor har det vært lite med nye innlegg den siste tiden.
tirsdag 8. november 2011

Nytt luemønster! Luezilla!

Jeg er medlem på syforumet sykroken, og der ble det tipset om et genialt luemønster som er tilsalgs på epla. Det er laget av Maja som har denne finfine bloggen! Takk for at du deler Maja!

"Bitte litt" inspirert over nytt mønster dukket det plutselig opp en testlue her.. Laget av litt rester. Monsterinterlock på utsiden og svart jersey til for. Strl 51-52 cm. Håper den passer til Alexander!

Actionbilde får komme senere siden modellen er i barnehagen!


Dette var et helt genialt mønster, og det er lov å sy for salg i liten skala, så hvis noen er interresert i en lignende lue så send meg en mail da vel! :-) Jeg har mønster i 48/50cm, 51/52cm og 53/54cm. Opprinnelig står det at det skal være f.eks fleece til foret, men siden jeg ikke hadde det i dag ble den som den ble...

Her kommer noen actionbilder av en ikke helt samarbeidsvillig modell :-)
2 kommentarer: